Home Vakantie Reizen Naar Zweden deze zomer?

Naar Zweden deze zomer?

Närsen
We zijn optimistisch als het gaat om de mogelijkheden om in de toekomst weer naar Zweden te reizen. Alle landen doen hun best om uit de corona-crisis te komen die al bijna een jaar duurt. Deze winter naar Zweden reizen is zo goed als onmogelijk. De maatregelen van de diverse landen zijn nog steeds erg streng en alle buitenlandse reizen worden afgeraden. We hebben het idee dat het niet plotseling allemaal voorbij zal zijn en dat het nog een tijd kan duren voordat alles weer is zoals we gewend waren. In de huidige omstandigheden zullen daarom weinigen een vakantie boeken.

We verwachten wel dat accommodaties en activiteiten snel volgeboekt zijn zodra reizen weer mogelijk is. Daarom volgen we de ontwikkelingen op de voet zodat we klaar zijn om onze gasten te helpen met het boeken van hun vakantie zodra dit weer kan.

Onze partners die accommodaties en activiteiten verzorgen hebben de noodzakelijke maatregelen getroffen. De campings en B&B’s zorgen ervoor dat je daar goed en veilig kunt verblijven. De vakantiewoningen in ons aanbod bieden rust en ruimte en liggen soms zo afgelegen dat je je alleen op de wereld waant. Voor activiteiten werken we samen met kleinschalige ondernemers. Hierdoor is het eenvoudig om afstand te houden, je bent meestal onderweg met je eigen gezin of groepje. Bij een huskywandeling, kanotocht, quadtocht of paardrijtocht hou je vanzelf al afstand en kun je in alle rust genieten van Zweden.

Iedere week automatisch een dosis Zweden ontvangen?

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief.

Op vakantie in Zweden ervaar je rust en ruimte, waardoor je het leven ervaart zoals het hoort te zijn, zelfs als we nog niet helemaal uit de crisis zijn. Het is niet te zeggen hoe de situatie zich de komende maanden gaat ontwikkelen: verlopen de vaccinatiecampagnes goed, zien we de besmettingscijfers sterk dalen, gaan de kleurcodes veranderen etc. Voorspellen is lastig, wij zorgen er in ieder geval voor dat we er klaar voor zijn als reizen weer mag. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Ondertussen doen we ons best om je elke week een mooie, gezonde dosis Zweden te geven.

Sundborn

Meest gelezen

X