Inspiratiereis Zomer

Lekker buiten bezig

De zomer is de tijd om lekker actief buiten bezig te zijn. Je kunt heerlijk zwemmen in een van de vele meren of een lange wandeling maken. Maar ook als je op zoek bent naar meer actie is er voldoende keus, wat te denken van een kanotocht, een wildlife-safari of een Husky Hike?

Dag 1: Aankomst op de camping

Jullie komen aan op de camping en nadat je je spullen naar de (safari)tent gebracht hebt gaan jullie de camping en de omgeving verkennen.

Dag 2: Zwemmen

Vandaag is een dag zonder geplande activiteiten. Maar in het waterrijke Värmland met zijn vele meren is er altijd wel een zwemplek in de buurt waar jullie heerlijk bij kunnen komen van de lange reis.

Dag 3: Kanoën

Jullie worden naar het startpunt van jullie tocht gebracht. Na een duidelijke uitleg ga je op pad. Rustig peddelend heb je alle tijd om het landschap te bekijken. 
Onderweg zijn er vele zandstrandjes waar je even kunt aanleggen om te zwemmen of te picknicken.

Dag 4: Wandeling bij Brattfallet

Een wandeling bij een waterval in de buurt. Onderweg plukken jullie bosbessen en zien sporen van elanden.

Dag 5: Wildlife Safari

Samen met een gids gaan jullie op zoek naar wild. Onderweg leer je hoe en waar je wild kunt spotten. En met een beetje geluk zie je tussen de bomen een eland staan die net zo nieuwsgierig is naar jou als jij naar hem of haar.

Dag 6: Husky Hike

Nadat kennis je gemaakt hebt en de husky’s begroet, gaan jullie samen met de eigenaren op pad. De husky wordt met een buikriem aan je vast gemaakt en daarna is het de vraag wie nu met wie gaat wandelen 🙂

Dag 7: Vertrek

De dag van vertrek is aangebroken. Met mooie herinneringen keren jullie weer huiswaarts.

Deze inspiratiereis is bedoeld als voorbeeld. Bovenstaande laat je zien hoe een vakantieweek in Värmland, Zweden, eruit zou kunnen zien. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en stellen we graag met jullie een reis samen die helemaal aan jullie wensen voldoet.
Meer weten kijk op www.explorevarmland.nl

X