Home Hem62 Hem62 in 2021

Hem62 in 2021

Na een korte pauze zijn we weer klaar voor het komende jaar. De aflopen weken hebben we gebruikt om plannen te maken voor 2021 en alvast de eerste artikelen te schrijven.

Wat mag je van ons verwachten in 2021:

Natuurlijk voorzien we je weer wekelijks van een dosis “Zweden”. We hebben nagedacht over nieuwe thema’s en onderwerpen en de eerste artikelen zijn al geschreven en wachten op publicatie.

Webshop Hem62Onze webshop hebben we vernieuwd, je vindt er niet alleen reisgisden en wandelgidsen maar ook een boekloppis. In de boekloppis vind je Zweedstalige leesboeken die op zoek zijn naar een tweede lezer.

Nordic MagazineMet de uitgever van Nordic Magazine hebben we nieuwe afspraken gemaakt. Ook dit jaar verschijnt er in het tijdschrift weer ieder kwartaal een artikel van onze hand.

Hoewel reizen nu moeilijk is kijken we hoopvol uit naar de zomer. Ons actuele aanbod vind je altijd op Explore Värmland. Voorlopig hebben we geen evenementen op onze kalender staan. Mocht je met ons willen praten over wat de mogelijkheden voor een vakantie in Zweden zijn dan kan dat altijd. We doen geen huisbezoeken of evementen maar Skype en Zoom zijn prima alternatieven. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

En dan hebben we voor de zomer nog een tweetal grotere projecten op ons lijstje staan. Ze staan nu nog op het “sudderplaatje” omdat we nog niet precies weten hoe we die gaan vormgeven. Zodra er nieuws is dan laten we dat natuurlijk weten.

De wekelijkse nieuwsbrief blijft natuurlijk bestaan, wil je je aanmelden dan kan dit hier. Je ontvangt dan één keer per week een e-mail met daarin het nieuws van de afgelopen week.

Wij gaan van start! Alvast veel lees- en kijkplezier.

Meest gelezen

X